Német kiállítók az Educatio Expón

Érdekel a német nyelvű továbbtanulás? Összeszedtük neked, milyen standokat érdemes meglátogatnod a 2018. január 18. és 20. között megrendezésre kerülő Educatio Expón:

Andrássy Gyula Németnyelvű Egyetem

Az Andrássy Egyetem német nyelvű mesterképzéseket, doktori programot és kettősdiploma-képzéseket kínál Budapest szívében. Kínálatuk: Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás; Vezetés és szervezés; Nemzetközi kapcsolatok – Európa tanulmányok; Közép-európai történelem; Közép-Európa tanulmányok – Diplomácia; LL.M.; Európai és nemzetközi igazgatás.

DAAD (Német Felsőoktatási Információs Központ

A DAAD szervezet németországi ösztöndíjak széles választékát kínálja a magyar hallgatóknak és diplomásoknak, a három-négy hetes német tanfolyamoktól, a mesterképzési ösztöndíjakon át, egészen a doktori és oktatói támogatásokig. Standjuknál az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a németországi továbbtanulással és ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdésekben.

Hageni Távegyetem (FernUniversität in Hagen)

A Hageni Távegyetem budapesti központja nappali végzettséggel egyenértékű német diplomát kínál távoktatásban, anélkül, hogy elhagynád Magyarországot! A Hageni Távegyetem német állami egyetem, ahol négy kar (közgazdaságtudományi, matematika-informatika, jogtudományi, bölcsészettudományi) németnyelvű alap- és mesterszakjai közül választhatod ki a neked legmegfelelőbbet. Távoktatási rendszerüknek köszönhetően így akár egy magyar felsőoktatás, vagy munka mellett is szerezhetsz német diplomát, ösztöndíjuknak köszönhetően akár költségtérítés nélkül!

Germanisztika szakot kínáló egyetemek:

A germanisztika alap- és mesterképzések iránt érdeklődők pedig semmiképpen sem hagyhatják ki a Debreceni Egyetem, az ELTE, a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem standját.

Német nyelvtanfolyamok, nyelvvizsgák:

A német nyelvvizsgák és tanfolyamok iránt érdeklődőknek érdemes felkeresni a BME GTK Idegen Nyelvi Központ és a Corvinus Nyelvvizsgaközpont és az Osztrák Intézet (Advantage Austria csoport) standjait is.

Az expón való tájékozódáshoz és felkészüléshez itt találsz további segítséget: http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2018/1/10/hogyan_keszulj_fel_az_Educatio_kiallitasra_0RA3QC

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s